Wizard of Wor (Atari 2600)

Peli
Wizard of Wor

Konsolille: Atari 2600
Kehittäjä: Roklan
Julkaisija: CBS Electronics

Julkaisuvuosi: 1982
Alueet: USA
Genre: Räiskintä

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 8 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
10

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

SwordQuest <2020-12-05 19:10:00>
Pelaajan tehtävänä on ohjata pelihahmoa nimeltään Worriors pimeän ja synkän labyrintin läpi tarkoituksena tappaa päävihollinen Wizard. Kolkko labyrintti kuitenkin kuhisee erilaisia olentoja ja hirviöitä jotka yrittävät tappaa pelaajan ja syödä hänet.
Pelin ideana on tappaa kaikki hirviöt labyrintissä, kun hirviöt on tapettu niin velho eli Wizard ilmestyy labyrinttiin. Pelaajalla on hetki aikaa tappaa Wizard, jos aika loppuu kesken Wizard pakenee ja peli siirtyy uudelle kentälle. Peli jatkuu niin kauan kunnes pelaaja kuolee. Mitä kauemmin etenee pelissä sitä vaikeammaksi ja nopeammaksi peli kehittyy, viholliset muuttuvat näkymättömiksi ja tulevat nopeammaksi ja viisaammiksi. Lisäyksenä vielä, että peliä pystyy pelaamaan kaverin kanssa. Ääniefektit ovat mahtavan kuuloiset + väriefektit. Kannattaa pelata pimeässä huoneessa niin peli pääsee oikeuksiinsa täysin.
Omasta mielestäni Wizard Of wor kuuluu ehdottomasti atarin parhaimpiin fantasia/dungeon seikkailupeleihin. Pelin tyylikkään kansitaiteen takia peli tuli hommattua alunperin ja onneksi hommasin! Eli suosittelen jokaisen retropelaajan pelaamaan tätä timanttia.
Arvosana: 10/10
8 käyttäjää on listannut tämän pelin kokoelmiinsa, katso ketkä.
Etsi pelivideoita Youtubesta.
Etsi peliä Huuto.netistä
Etsi peliä eBaystä

Katso myös seuraavia pelejä:

Halo 2600
Millipede
Star Wars: The Empire Strikes Back