E.T. The Extra-Terrestrial (Atari 2600)

Peli
E.T. The Extra-Terrestrial

Konsolille: Atari 2600
Kehittäjä: Atari
Julkaisija: Atari

Julkaisuvuosi: 1982
Alueet: USA
Genre: Seikkailu

Keskihinnat
CIB: 15 euroa
L: 8 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
11 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
3.3

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RockstarFan <2015-05-19 18:48:00>
Hahah!
Tästä se kaikki alkoi, jos kysytään että miksi melkein kaikki elokuvista tehdyt pelit ovat huonoja. On niin hemmetin vaikea, melkein aivan päätön määränpää, ilman sen kummoisempia tarinoita ja mukinoita suoraan toimintaan... Ja voi luoja kun putoat sinne hemmetin kuoppaan, yhtä tuskaa sen jälkeen vinguttaa ohjainta ja venytellä E.T.:n leukoja pac-manin muotoon ja takasin.
Legenda kertoo, että E.T. pelejä olisi haudattuna Nevadaan... mistäs sitä tietää, tämän kokeilun jälkeen en juurikaan ihmettele vaikka olisikin sielä niitä haudattuna.
Arvosana: 2/10

Retromies1993 <2016-02-01 14:49:00>
Kun aina kysytään että mikä on maailman surkein/kamalin peli? Sieltähän se E.T hyppää aina esiin vaikka suurin osa ihmisistä ei ole pelannut kyseistä peliä. E.T:stä surkeampia pelejä löytyy pilvin pimein vaikka esim. Superman 64. Mutta itse E.T peli omasta mielestäni ei ole niin hirvittävä mitä kaikki luulee, vaikka jatkuva kuoppiin tippuminen ja muu turhauttava asia mitä pelissä piilee ei se niin kamalaa ole. Pääasia että pelin tunnari on melko ok.
Arvosana: 3/10

SwordQuest <2020-12-02 17:52:00>
Legendaarisen pelisuunnittelija Howard Scott Warshaw:in suunnittelema ”maailman surkein videopeli.” Atari antoi vain viisi viikkoa aikaa pelin suunnitteluun, kun peli piti saada kovalla kiireellä tuleville joulumarkkinoille. Howard kävi jopa Spielberg:in juttusilla joka antoi lopulta siunauksen pelille, vaikka hän halusi siitä pacman:in kaltaisen kloonin, siihen ei lopulta ikinä päädytty (mitä olisikaan tapahtunut, jos näin olisi käynyt? Ehkäpä vuoden -83 videopelilama olisi voitu jopa välttää? Epäilen suuresti!) Mutta itse pelistä ei tarvitse paljon sanoa, kun kaikkihan sen lopulta tietää kummoinen tuotos on kyseessä, omasta mielestäni peli on hyvä ja pelattavuus kohtalaista mutta se jatkuva kuoppaan tippuminen vie viimeisetkin hiukset päästä! :D E.T. The Extra Terrestrial ei ole huonoin videopeli mitä on koskaan tehty. ET:tä surkeimpia tekeleitä löytyy vaikka millä mitalla esim. (Deadly towers tai hydlide.)
Arvosana: 5/10