1. Suomen suurin ja monipuolisin! Tämä ei ole pelkkä mainoslause, sillä tietokantaamme on lisätty yli 121 000 peliä ja kun alat lisäämään uutta peliä, niin osaamme jo valmiiksi ehdottaa lisäämääsi pelinnimeä, joka siis helpottaa pelien lisäämistä.

  2. Pelitietojen tarkkuus. Gameberry mahdollistaa tarkkojen listausten tekemisen, johon sisältyy myös kotelo- ja ohjetiedot, sekä mahdollisuuden asettaa peliin myös ostohinta, jotta pysyt kärryillä kuluistasi. Peleihin voi myös halutessaan asettaa läpäisytiedot, jolloin näet montaako peliä olet kokoelmastasi pelannut ja moniko peli on pelattu läpi saakka.

  3. Tietokantamme mahdollistaa pelien lisäämisen myös suoraan tekstitiedostosta (multilisäys), jolloin voit listata pelisi myös suurina erinä tietokantaan ilman yksittäisten pelien erikseen lisäämistä.

  4. Mobiiliskaalaus, eli Gameberry toimii hyvin myös puhelimilla ja tableteilla!

  5. Noin tuhat peliarvostelua takaa sen että löydät joukosta varmasti myös itsellesi uusia pelituttavuuksia mitä muut suosittelevat.

  6. Hintaopas ja pelikirjasto takaavat myös sen löydät yli 5 700 pelin hintatiedot, joista osa on ylläpidon asettamia ja osa on kasattu viimeisimmistä pelien keskiarvohinnoista.

  7. Gameberryyn on listattu jo yli 11 000 elokuvaa, eli voit listata myös elokuvakokoelmasi!

  8. Pelejä voit listata heti yli 50 yleisimmälle pelialustalle, mukaanluettuna PC, sekä yleisimmät konsolit ja käsikonsolit. Ja jos jokin alusta puuttuu, niin lisäämme puuttuvan alustan välittömästi.

  9. Kaikki tietokantamme tiedot sijaitsevat Suomessa olevilla palvelimilla, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille, eli tietosi ovat turvassa.

  10. Gameberry on käyttäjilleen täysin ilmainen!