Killer Instinct: Definitive Edition (Xbox One)

Peli
Killer Instinct: Definitive Edition

Konsolille: Xbox One
Kehittäjä: Microsoft Game Studios
Julkaisija: Microsoft Game Studios

Julkaisuvuosi: 2016
Alueet: EUR/USA
Genre: Tappelu


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-02-10 07:27:00>
Killer instinct palasi pitkältä tauolta Xbox onen alkumetreille. Se on on näyttävä taistelupeli 3D hahmoilla 2D taustoissa. Peli on nopeatempoista iholla olemista kun kilpaa pyritään paukuttaan toinen toistaan pidemmät combot vasten vastustajan pläsii. Osa näistä Comboista on myös todella helppoa tehä ja itsekkin onnistuin heti vetään kunnon putkia, vaikken ole peliin sitten sen julkasun koskenut. Helppo peli ei silti ole ja siitä löytyykin kiitettävän laaja harjoittelu osio.

Peli julkastiin oudosti alkujaan kausiluonteisena (3 kautta) ns. ilmaispelinä yhden hahmon kera ja lisää sai rahalla. Aluksi ei ollutkaan kuin kourallinen hahmoja ja peli oli helppo unohtaa mitättömän sisältönsä takia. Minäkin olin alkumetreillä peliä kokeilemassa ja huomaamassa ettei se jaksanut kiinnostaa. Yksinpelaajalle ei tarjottu juuri mitään. Tällöinkin pelistä tuli jo fyysinen versio Combo Breaker Pack lisänimen kera. Tämä levy sisältää pelin ekan kauden ja TJ combo hahmon latauskoodin. En tiedä kuinka maksullista loppusisältö tänäpäivänä on, mutta jos niitä ei ilmaseksi taikka halvalla saa, on tuo versio todellinen tynkäversio. Sen sijaan kannattaa käyttää roposensa tähän 2016 vuonna tulleeseen Definitive edition lisänimen saaneeseen pakettiin.

Peliä tosiaan sen tullessa jo kokeilin ja petyin sisällön vähyyteen. Mutta nyt monta vuotta myöhemmin hommasin käsiini tämän Definitive Editionin ja voi pojat, kuinka peli on paisunut! Tämä versio siis sisältää kaiken mitä peliin on julkastu plus vähän extraa. Tulee mukana jopa klassikot Killer Instinct 1 ja 2 sekä kansien välistä löytyy vielä mukavasti Soundtrack. Pelissä on yksinpelaajalla arcade tyylistä tarina tilaa. Hahmo määrä hivelee kolmea kymppiä ja kenttiä löytyy joku parisen kymmentä. Ja kyllä Halo fanipojan suu meni hymyyn kun Arbiter astelee lavalle ja vetäsee lasermiekan esiin! Voin kyllä peliä suositella nopeatempoisista tappeluista pitäville ja sen kokeileminen lienee edelleen ilmaista xboxin kauppapaikan kautta. Mutta eipä tämä kaiken kattavakaan paketti ollut hinnalla pilattu ainakaan fyysisenä :)
Arvosana: 7/10