Lollipop Chainsaw (Xbox 360)

Peli
Lollipop Chainsaw

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Grasshopper Manufacture
Julkaisija: Warner Bros. Interactive Entertainment

Julkaisuvuosi: 2012
Alueet: EUR/USA/JAP

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
14 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-07-03 17:32:00>
Cheerleader Juliet Starling 18-vuotispäivät saa ikävän käänteen kun pimeät voimat pääsee valloilleen ja muuttaa lähialueen ihmisistä zombeja. Onneksi Juliet ei ole mikään aivan tavallinen huutosakin edustaja, vaan hän ja hänen koko perheensä on zombiemetsästäjiä. Julietin varustuksiin kuuluukin pom-pon huiskien lisäksi todella tarpeellinen moottorisaha sekä cheerleader-asu, jonka minihame on luokkaa todella mini. Peli myös tarjoilee semmoisia kuvakulmia, ettei muodokkaan Julietin muodot voi jäädä huomaamatta.

Lollipop Chainsaw on erikoisista peleistä tunnetun Suda 51 käsialaa ja sen kyllä huomaa. Se on sekoitus eri tyylejä, verta ja huumoria, irtoraajoja, seksikkyyttä ja seköpäisyyttä. Tarina on täysin poskelleen vedetty, mutta tälle pelille se on juuri sopiva, jopa yllättävän toimiva ja hauska. Pelattavuus on sitten suurimmaksi osaksi tutun tuntuista zombien pilkkomista. Moottorisahalla voi lyödä ylös ja alas, pom-pomeilla hoidetaan nopeimmat sarjat ja hypyt toimii parhaina väistöinä. Sateenkaaret ja sydämet sinkoilee kun Juliet pistää sahansa laulamaan popin tahdissa. Mitä enemmän saa zombei yhel iskul päättömiksi, sitä enemmän saa kolikoita. Perus kolikoita tarvii kaupasta saataviin lisäliikkeisiin, päivityksiin jne.. Harvinaisemmilla hopeakolikoilla ostetaan sitten uusia asuja. Siksi onkin hyvä zombi raukkoja pehmittää ensiksi iskuin sekä potkuin ja antaa moottorisahan viimeistellä koko kasa kerralla.

Moottorisahasta on moneksi ja sen pystyy käden käänteessä muuttamaan vaikka Chainsaw Blasteriksi, jolla pääsee ampumaan ilmassa veren avulla lentäviä zombeja. Vaihteluvuutta mätkeelle tuodaan erinlaisilla minipeleillä, joita löytyy Zombikoriksesta retrompaakin menoon. Niitä pääsee pelaamaan ennalta määrätyissä kohdissa ja varsinkin loppupuolen videopeliaiheiset minipelit tuovat mukavaa vaihtelua. Suuressa roolissa on myös Julietin suuresti rakastama poikakaveri Nick, tai siis hänen pää. Nickin päätä käytetään kaikennäköiseen ja sen voi laittaa jatkeeksi päättömälle Zombille tai sitten käyttää vaikka tykin kuulana. Kuulostaako oudolta? Ei pelkoa, sitä on koko peli. Itseäni sekopäinen meno jaksoi viihdyttää, mutta tämä jakaa varmasti mielipiteitä.
Arvosana: 8/10