DeathSmiles (Xbox 360)

Peli
DeathSmiles

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Cave
Julkaisija: Rising Star Games

Julkaisuvuosi: 2009
Alueet: USA/JAP
Genre: Shoot 'em up

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
18 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-10-17 13:51:00>
Lähi aikoina on tullut paljon tutustuttua shoot 'em up genreen, mutta lähinnä vähä vanhemmilla alustoilla, kuten Saturn ja Dreamcast. Nyt kuitenkin pääsin kokeilemaan hieman uudempaa Caven X360 Shmuppia Deathsmiles ja vielä ihan kaverin kanssa.

Heti alkuu pitää todeta että ohan se hieno. Kuin karkkia ruudun täydeltä! Perus Japani tyyliin tarinana tarjoillaan rintavaa anime hömppää, joka ei kuitenkaan ole pelin pääosassa. Pääasia kun on ampua niin pirusti. Luotia tuleekin Cave tyyliin runsaasti, mutta DeathSmiles ei ole silti tunnetun shmuppi valmistajan vaikeimmasta päästä. Mukavasti mukana olevassa X360 modessa oli ikuiset jatkot, joten enemmän haastetta haluavat voivat suorilta siirtyy arcade muotoon.

Peli rullaa sivuttain, mutta hahmoilla pystyy ampumaan eteen ja taaksepäin. Molempiin suuntin kun löytyy omat nappinsa. Kun tarpeeksi kerää powereita hahmot saa ampumaan armotonta sarjaa ja se yhdistettynä vihollisten tulitukseen, hankaloittaa välillä homman hahmottamista. Kaksin pelissä hahmot ovat myös hyvin samannäköisiä ja lähinnä väriero ne vain erottaa. Useammin kuin kerran huomasinkin seuraavani vahingossa kaverin hahmoa.

Viihdyin pelin parissa ja kaverin kanssa se oli hauskaa puuhaa koko lyhyen kestonsa ajan.
Caven tuotannosta pitäville ja muille Shoot 'em upin ystäville voin tähän tutustumista suositella.
Peli ei ole kovin kalliskaan, joten genren ystävät saavat kyllä hinnalle vastinetta.
Arvosana: 8/10