Bomberman: Act Zero (Xbox 360)

Peli
Bomberman: Act Zero

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: Hudson Soft
Julkaisija: Konami, Hudson Soft JP

Julkaisuvuosi: 2006
Alueet: EUR/USA/JAP


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
3

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-10-17 19:54:00>
Oletko aina halunnut Bomberman pelin, joka on aikuisempaan makuun? Jossa iloiset värit on korvattu synkkyydellä ja isopäinen hellunen pommimieskin on futuristinen kyborgikone! Ei.. en minäkään, mutta silti tämä piti ostaa kun kirpparilta vastaan tuli. En edes tiennyt tämmöisen olemassa olosta ennemmin.

Pelin alku on jotain todella surkuhupaisaa.. Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun tehdas salamoiden valossa valmistaa tuhoisia pommimies kyborgeja. Sitten räjähtelee rytinällä ja kaikkee muuta sinne päin, mitä nyt toimintapeliltä voisi toivoakkin... eikö? Mutta kun tämä on Bomberman! Ja sitä se on uudesta ulkoasustaan huolimatta. Vaikka toki hirvein pelaamani pommimies peli onkin... eli pommeja jätetään siinä toivossa että saadaan vastustajat hengiltä. Kaiken kaikkiaan meininki on tuttua ja turvallista Bombermania pienillä lisämausteilla. Mutta enään se ei ole iloista hupailua, vaan synkkää ja totista toimintasankarointia... en ymmärrä mitä on ajateltu, kun tätä on suunniteltu.

Käytännössä peli näyttää ihan kivalta ja kontrollitkin toimii ja on helppo sisäistää. Pelissä on kuulemma jopa joku100 rataakin.
Herää ajatus että voishan tämä olla hupaisaa kaveriporukalla virvokkeiden kera naureskellen! Mutta ei! Sekään ei ole mahdollista, koska pelissä ei ole moninpeliä samalle sohvalle. Ratkaisu hämmentää melkein yhtä paljon kuin koko pelin olemassa olo.

Bomberman: Act Zero on harvinaisen turha peli joka olisi pitänyt kuopata jo idean synty vaiheessa. En tosiaankaan kovin kauaa tätä pelannut ja tuskin kovin helposti uudestaan koneeseen menee. Jos kaipaa vähä huumoria elämään ja tämä puoli-ilman vastaan tulee, niin kokeile ihmeessä. Muuten en kyllä voi suositella suurimmallekkaan pommimies fanille.
Arvosana: 3/10