Asura's Wrath (Xbox 360)

Peli
Asura's Wrath

Konsolille: Xbox 360
Kehittäjä: CyberConnect2
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 2012
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
9 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2017-07-03 15:31:00>
Asura's Wrath on yksi eeppisimmistä pläjäyksistä joita olen koskaan pelannut... tai paremminkin katsellut, kun se voisi olla yhtä hyvin animaatiokin. Koska tämä kuitenkin on peli, niin pelattavaakin löytyy. Pelaaminen perustuu kolmesta erinlaisesta osiosta, joista yhdessä taistellaan "areenalla", toisessa räiskitään lentäen tai kovaa kyytiä juosten ja kolmannessa painetaan nappeja oikeaan aikaan (QTE). Vihollisa ja pomoja hakatessa tai ampuessa, päämäränä on lähes aina saavuttaa raivomittari täysille, jonka jälkeen pääsee käsiksi näyttävimpään ns. lopetus iskuun. Peli on myös jaettu TV-sarjamaisesti useaan jaksoon, joita ennen tulee tapahtumien kertausta. Peli myös välillä tekee mainoskatkos tyylisiä pysähdyksiä ennen huippukohtauksia, jotka aluksi tuntuivat vain rikkovan hektistä menoa. Loppupuolella huomasin kuitenkin tottuneeni niihin ja ne toimivatkin ihan mukavina hengähdys taukoina.

Mutta mennäämpä alkuun, jossa on kahdeksan puolijumalaa, jokka johtava hyökkäystä maata vaivaavaa Gohma ongelmaa vastaan. Yksi näistä puolijumalista on Asura. Kaikki ei mene kuitenkaan ainakaan Asuran suunnitelman mukaan, vaan hänet lavastetaan taivaallisen keisarin murhasta, vaimo tapetaan, tytär vangitaan ja petetty Asura viskataan alas taivaista. 12 000 vuotta myöhemmin Asuran on aika palata, apunaan loputon raivo ja mielessä ainoastaan kosto. Tästä alkaa matka läpi toinen toistaan hämmentävämpien kohtauksien.

Pelilliseltä sisällöltään Asura's Wrath toistaa aika paljon itseään, mutta koko homman juju onkin koko ajan raivolla eteenpäin etenevä tarina, joka kohtaus kohtaukselta saa pelaajan hämmästelemään menoa. Kokemuksena raivopäisen Asuran matka onkin omaa luokkaansa ja tarina viihdytti minua koko kestonsa ajan. Hirveen pitkästä pelistä ei ole kyse, mutta jos yhdestä matkasta ei saa tarpeekseen, voi suorituksien arvosanoja hioa. Parhaimpia arvosanoja kannattaa metsästää, koska niitä saavuttamalla voi saada hieman lisää nähtävää. Peliin myös myydään lisä episodeja, mutta itse sain yhdestä pelikerrasta eeppistä jumalaista mahtia sen verta suuren annoksen, etten niiden ostoon ainakaan heti näe tarvetta. Itse pelasin pelin läpi helpoimman kautta, jolloin koko huomion varasti mahtipontinen tarina. Vaikeutta nostamalla saa pelin taisteluista myös ärräpäitä irti. Kenelle peliä sitten voi suositella? Sinulle, joka kaipaat poikkeavaa kokemusta kera eeppisen menon.
Arvosana: 8/10