Gameberry.net on kotimainen verkkosivusto, joka on keskittynyt pelaamisen ympärille ja erityisesti pelikeräilyn ympärille. Useimmat käyttäjämme omistavat useita pelikonsoleita, kymmenittäin (tai jopa sadottain) eri pelejä ja käyttävät huomattavan summan rahaa ja aikaa pelaamiseen. Koko Gameberry.net sivuston ajatuksena onkin yhdistää pelikeräilijöitä keskenään, sekä tarjota erinäisiä harrastukseen liittyviä palveluita kaikille pelaajille. Gameberry.net on täysin alustariippumaton pelisivusto ja pyrimme toiminnoissamme ottamaan tasapuolisesti huomioon, niin konsoli-, PC, MAC, Linux, mobiili- ja kolikkopelaamisenkin.

Gameberry.netistä löytyy jo 838 käyttäjää, jotka ovat listanneet tietokantaan jo 186100 peliä ja laitetta! Liity sinäkin aktiiviseen pelikeräily-yhteisöön jo tänään!

Alle on listattu Gameberry.net palvelun osia, sekä tietoa siitä mitä ne tarjoavat käyttäjälle.

Rekisteröidy palveluun tästä!
Pelitietokanta on Gameberry.netin vanhin palvelu ja se, jonka päälle koko sivuston on sittemmin kasvanut. Pelitietokanta tarjoaa pelaajille mahdollisuuden listata koko pelikokoelmansa muun maailman nähtäville. Pelitietokantaan on helppo listata koko pelikokoelmansa laitekohtaisiksi listoiksi. Mukaan voi myös halutessaan lisätä kuvia kokoelmasta, sekä luoda oman Wanted-listan peleistä ja laitteista, jotka tahtoo saada kokoelmiinsa. Lisäksi pelaajille tarjotaan saavutuksia joita saa kun lisää pelejä omaan kokoelmaansa. Helppoa ja koukuttavaa!

Rekisteröidy pelitietokantaan

Hintaopas käsittää valtavan määrän keskimääräisiä hintatietoja hieman vanhemmista peleistä. Hintaoppaassa toistakymmentä eri pelialustaa ja näiden laitteiden pelejä hintaoppaassa on mukana lähes 2000, joista kaikki sisältävät hintatiedot. Hintaopas turvaakin pelikeräilijän harrastusta ja antaa hintojen suuntaviivoja, jotta et maksaisi liikaa haluamistasi peleistä.

Selaa hintaopasta

Pelikirjaston ideana on tarjota pelaajille mahdollisuuden kirjoittaa arvosteluitaan eri peleistä ja samalla tarjota mahdollisuuden kartoittaa mitä muut ovat peleistä mieltä. Näin ollen pelaajat voivatkin katsella uusia mielenkiintoisia- ja muiden suosittelemia pelejä omalta lempipelialustaltaan ja omasta lempigenrestään. Pelikirjasto sisältää yli 20 eri pelialustaa, yli 10 000 peliä ja pelejä aina vuodesta 1977 tähän päivään saakka.

Tutustu pelikirjastoon

Gameberry.net keskustelufoorumi on aktiivinen keskustelualue, joka kokoaa yhteen pelaamisesta ja pelikeräilystä kiinnostuneet. Keskustelu on keskittynyt vahvasti pelaamiseen, niin nykyalustoilla kuin retrolaitteillakin. Keskustelualueella on myös aktiivista keskustelua muusta populaarikulttuurista, sekä täysin pelaamisen ulkopuolelta.

Osallistu keskusteluun

Artikkeli sivu sisältää valtavasti artikkeleita eri pelilaitteista, pelihahmoista, modaamisesta, huoltamisesta, sekä muusta pelikeräilyyn liittyvästä. Artikkeleita on kirjoittanut useat pelikerääjät ja uusia artikkeleita tulee jatkuvasti.

Lue artikkeleita