Steam-Heart's (Saturn)

Peli
Steam-Heart's

Konsolille: Saturn
Kehittäjä: Giga
Julkaisija: TGL

Julkaisuvuosi: 1998
Alueet: JAP
Genre: Shoot 'em up

Keskihinnat
CIB: 150 euroa
L: 42 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-10-17 00:36:00>
Saturnin Steam-hearts on Shoot 'em up joka sisältää eroottis vivahteisia välikohtauksia. Pelissä edeteen ylöspäin ja shmupeista tuttuun tyyliin kaikki mahollinen matkalla ampuen. Tasoja on kourallinen ja niiden lopussa on näyttävä pomo, joka voiton päälle pitää tietysti riisua "aseistaan". Pelin välissä olevissa kohtauksissa voitetut pomot, eli anime-eläin-tytöt siis riisutaan ilkosilleen, mutta ei niissä silti mitään sen kummemmin näy. Välipätkät kun koostuu keskimäärin kolmesta erinlaisesta kuvasta. Kuulemma PC Enginelle löytyisi sitten sensuroimaton versio, mutta siitä ei minulla ole kokemusta. Mikä Saturnilla sensuurissa hävitään se moninpelillä voitetaan. Saturnin versiossa kun pääsee kahdestaankin räiskiin.

Pelin tarinasta en tiedä mitään. En tiedä mitä muuta voitettujen pomojen kanssa tehään kuin riisutaan... Paljon ne keskustelee ja kirkuu ja huutaa... En edes tiedä miksi ne pitää riisua, koska Japani ei oikeen luista. Muuten peli on hyvin ystävällinen tapaus japani taidottomille, koska valikot on enkkua ja shoot 'em upeissa nyt yleensäkkään juuri kielipäätä tarvi, kuhan ampumis napit löytää.

Steam-Hearts on mukava shootteri alusta loppuun jossa pomot on näyttävintä ja parasta antia. Musiikkejakin ihan kuuntelee minkä paukkeen lomasta kuule ja ilahduttavasti pelistä löytyy tosi hyvät vaikeusasteet. Parissa kentässä peli vähän hidastelee kun vihollisia lappaa ruudun täydeltä, mutta en niitä kuitenkaan kokenut peli-ilon pilaajina. Peli ei ole halvimmasta päästä ja Saturnilla on sen verta valtava ja hieno Shmup-kirjasto, ettei tätä peliä välttämättä kannata ensimmäisten joukossa hommaa. Mukavan räiskintä välipalan tämä kuitenkin tarjoo genren ystäville.
Arvosana: 7/10