The Walking Dead: Season Two (Playstation 4)

Peli
The Walking Dead: Season Two

Konsolille: Playstation 4
Kehittäjä: Telltale Games
Julkaisija: Telltale Games

Julkaisuvuosi: 2014
Alueet: EUR/USA
Genre: Toiminta

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
20 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
17 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Lyrtsi <2015-01-03 11:15:00>
2.kausi tapahtuu kaksi vuotta myöhemmin siitä mihin 1.kausi jäi. Clementinen elämä on muuttunut mittavasti ja suurin osa hänen ystävistään on poissa. He ovat joko kadonneet tai kuolleet. Jos pelasit 400 days lisäosan, niin siellä tehdyillä päätöksillä on tosiaan merkitystä, kun aloitat 2.kauden. Lisäosasta nimittäin siirtyy ihmisiä seikkailemaan uudelle kaudelle!

Ensimmäisellä kaudella Clementine menetti parhaan ystävänsä, ehkä jopa isänsä Lee:n, joten tuntuu, että toinen kausi ei oikein ole mitään ilman tätä syventynyttä suhdetta. Vaikka kuinka toivoisi, että Lee tulee takaisin, niin ei tule käymään. Toisella kaudella nähdään kyllä paljon draamaa ja kiperiä tilanteita, jossa pelaaja joutuu taas uudelleen miettimään tekemisiään ja niiden seuraamuksia, mutta Leen ja Clementinen kaltaista suhdetta uudella kaudella ei pelaajien harmiksi valitettavasti nähdä. Heidän suhteen puuttuminen auheuttaakin pelin tasossa pienen notkahduksen alaspäin. Ensimmäinen kauden jälkeen minä ainakin jäin janoamaan yhtä tunteikasta uutta kautta, mutta ihan huipulle ei tässä asiassa kuitenkaan päästy.

Toisen kauden pelattavuudessa on kuitenkin hieman kritisoitavaa. Ensimmäisellä kaudella pelaaja sai pelata aika paljon ja tutkia paikkoja. Toinen kausi menee lähinnä ”juoksemalla” läpi ja esimerkiksi zombien tappamiset jäävät todella vähiin. Tutkimusseikkailut ja ongelmanratkaisutkin jäävät lähinnä kauteen nro. 1. Toista kautta voisi enemmän kuvailla tarinapohjaisena valintatehtävänä, jossa vain painellaan haluamiaan valintoja ja välillä törmätään zombiin.
Arvosana: 8/10

hehahi <2017-06-03 23:19:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 8/10
18 käyttäjää on listannut tämän pelin kokoelmiinsa, katso ketkä.
Etsi pelivideoita Youtubesta.
Etsi peliä Huuto.netistä
Etsi peliä eBaystä

Katso myös seuraavia pelejä:

The Amazing Spider-Man 2
Dying Light
Retro City Rampage DX