The Ratchet & Clank Trilogy (Playstation 3)

Peli
The Ratchet & Clank Trilogy

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: Insomniac Games
Julkaisija: Sony Computer Entertainment

Julkaisuvuosi: 2012
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Matzo22FIN <2015-08-20 13:19:00>
The Ratchet and clank sisältää pelisarjan kolme ensimmäistä peliä eli Ratchet and clank, ratchet and clank 2 ja ratchet and clank 3.

Ratchet and Clank 1 on pelisarjan ensinmäinen peli ja siinä seurataan Ratchet-nimisen Lombaxin ja Clank-nimisen robotin seikkailua, kun he yrittävät pysäyttää Drek-nimisen pahiksen. Peli on toiminnantäytteinen ja se sisältaa paljon erinlaisia aseita ja vekottimia nyrkkeilyhanskasta raketinheittimiin ( Rip Ya a New One ) :). Kontrollit on hyvät ja grafiikat myös. Pelin pelattua aukeaa Challenge modi, missä voi ostaa kultaisilla muttereilla ja normaalimuttereilla kultaisia aseita.

Ratchet and Clank 2 on pelisarjan toinen osa ja tämä vuorostaan kertoo Ratchetin ja clankin tarinaa, kun he etsivat Protopet:tiä Megacorp Co.:lle. Idea on muuten samanlaista kauraa. Parannuksia on tosin tehty. Aseilla on kaksi levelit mikä lisää hauskuutta kun haluaa kaikki aseet maksimille.

Ratchet and Clank 3 on kolmas peli. Aseilla on lisää leveliä, mutta muuten mennään melkein samalla idealla kuin edeltäjissä.

Kokonaisuudessa pelit on omasta pelistä mahtavia, vaikka ne ovatkin samaa kauraa.
Arvosana: 9/10

hehahi <2017-06-03 23:42:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10