Star Wars: The Force Unleashed II (Playstation 3)

Peli
Star Wars: The Force Unleashed II

Konsolille: Playstation 3
Kehittäjä: LucasArts
Julkaisija: LucasArts

Julkaisuvuosi: 2010
Alueet: EUR/USA
Genre: Toiminta

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
9 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2013-06-06 14:18:00>
Mukiinmenevän Force Unleashedin jälkeen LucasArts alkoi positiivisesta palautteesta voimaantuneena työstämään jatko-osaa. Esihypetyksestä sai käsityksen, että tulossa on kaikilla tavoilla edeltäjänsä ylittävä teos. Vähintäänkin arveluttavista lähtökohdista alkava tarina valjastaa Vaderin suorastaan naurettavan voimakkaan oppipojan, Starkillerin, kohtaamaan opettajansa taisteltuaan tiensä läpi viiden kentän. Luit aivan oikein, viiden kentän. Peli on nimittäin anteeksiantamattoman lyhyt ihan millä tahansa mittapuulla. Meininki on kuitenkin messevää niin kauan, kuin sitä kestää. Starkillerillä on edeltävässä osassa opittujen kykyjen lisäksi uusi taito hypnotisoida vihollisia taistelemaan vierellään tai tekemään itsemurhia ja aktivoida erityinen Voima-raivo, jonka aikana kaikki toiminnot saavat tuntuvasti lisää tehoa. Yksinpelikampanja on lähes toisinto alkuperäisestä pelistä, sillä erotuksena, että ympäristöt ovat hieman erilaiset ja käytettävissä on kaksi valosapelia, joka sinänsä ei vaikuta mihinkään. Lisäkestoa pelille tuovat challenget, joiden tuloksia pystyy vertailemaan verkon kautta maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjolla on lyhyt, mutta nopeasti koettu DLC vaihtoehtoisesta Endorin taistelusta.
Arvosana: 7/10

Raxik <2013-06-06 19:47:00>
Force Unleashed toi jotain uutta Tähtien Sota peleihin ja tietysti Force mätkeelle piti tulla jatko-osa. Force Unleashed II jatkoi ensimmäisen osan tarinaa heikolla menestyksellä. Tällä kertaa pelattiin Starkillerin kloonilla joka lähtee etsimään totuutta itsestään. Valitettavasti Starkillerin klooni lähtee etsimään rakastettuaan Juno Eclipseä ja unohtaa tyystin pelin oikean tarinan.
Grafiikan osalta peli on loistava. Valomiekka taisteluita ei ole kovin montaa ja koko pelin ajan tapetaan Imperiumin joukkoja. Pari päävastusta on mutta muuten peli ei tarjoa muuta. Yodan viisaat sanat ja Boba Fettin laimea vierailu ei jaksa innostaa vanhaa Tähtien Sota fania.
Pelattavuudeltaan Force Unleashed II on joka Tähtien Sota fanin unelma vaikka edellisestä pelistä tuttu Force Choke ei ole löytänyt tietään Starkillerin kloonin aivoihin. Uusi Force kyky ja ehdottomasti allekirjoittaneen suosikki on Mind Trick joka saa viholliset ampuvat toisiaan, hyppimään kuolemaan ja jopa räjäyttävät itsensä. Lisäksi kahden valomiekan heiluttaminen on tyylikästä ja hienoa katseltavaa. Viimeisenä silauksena Starkillerin kloonilla on Force Fury kyky joka aktivoituu Force mittarin täyttyessä ja pelaajan painaessa tatteja yhtä aikaa pohjaan. Tällöin pelaajasta tulee todellinen super jätkä joka sinkoaa viholliset stratosfääriin asti. Valitettavasti kyky ei kestä kauaa.
Voin suositella peliä kaikille Tähtien Sota faneille. Parasta antia on ehdottomasti viimeinen kenttä ja Endor dlc. Eri asut ja vaikeusasteet saattavat kutsua joitakin pelaajia aloittamaan uudelleen Force seikkailunsa ja challenge kentät tuovat trophy addikteille haluamaansa viihdykettä. Paremman pelistä olisi saanut mielestäni tehdä sillä peli on todella lyhyt mutta kyllä tätä pelaa vaihtelun vuoksi jos parempaakaan tekemistä ei ole.
Arvosana: 8/10