Yoshi's Crafted World (Nintendo Switch)

Peli
Yoshi's Crafted World

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Good-Feel
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2019
Alueet: EUR/USA/JAP

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
56 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2019-08-07 15:33:00>
Loistavan Yoshi's Woolly Worldin jälkeen oli selvää, että vihreän dinosauruksen seikkailujen jatko-osalle oli tilausta. Askartelumaan eriväriset Yoshit paistattelevat päivät pitkät toiveita toteuttavan Aurinkounelmakiven katveessa, kunnes Baby Bowser ja Kamek-noita päättävät varastaa koko komeuden. Yoshit eivät tietenkään luovuta kiveä suosiolla ja monolliitti särkyykin osasiin ympäri askartelumaata. Alkaa kuumeinen kilpajuoksu kiven osasten kerämiseksi, ennen kuin Bowser ja Kamek ehtivät ensin!

Woolly Worldin lankamaailman jälkeen tasohyppelykimarat ovat muuttuneet täyteen erilaisista pahvi/muovi/puuaskarteluja, ja kuten edeltäjänsäkin, myös Crafted Worldin ulkoasu on mitä hurmaavin. Jokaista uutta kenttää suorastaan odottaa jo ihan nähdäkseen, minkälaisen uuden ympäristön kehittäjä Good-Feel on tällä kertaa saanut loihdittua.

Itse hyppely on jälleen kerran jo alkuperäisestä SNES Yoshi's islandista tuttua munien heittelyä ja vihollisten ahmimista. Tällä kertaa munia voi kuitenkin heitellä myös taustalla oleviin tavaroihin ja vihollisiin ja näin pitääkin tehdä, jos aikoo löytää kaikki kenttiin piilotetut kukat ja punaiset kolikot. Etsimistä harjoitetaan myös joka kentän kääntöpuolella, jossa haalitaan Poochyn pentuja.

Jos Woolly World iski, on pelaaja välittömästi kuin kotonaan Crafted Worldin kanssa. Pelissä on paljon sisältöä ja kentät ovat mukavan vaihtelevia. Jos jostakin pitäisi harmitella, niin eri kenttien kääntöpuolet tarjoavat muutaman ensikerran jälkeen vähän yllätyksiä. Mutta silloin kun Crafted World viihdyttää, niin se todella viihdyttää. Mellow Mode takaa tälläkin kertaa, että myös perheen pienimmät pääsevät loikkimaan muutamilla helpotuksilla (puhumattakaan kahden pelaajan yhteistyötilasta).

Yoshi's Crafted World on taattua Yoshi-laatua, joka on ehkä tässä vaiheessa jo hieman liiankin tuttua, mutta miksi muuttaa loistavaksi havaittua kaavaa?
Arvosana: 9/10