Pokémon: Let's Go, Pikachu! (Nintendo Switch)

Peli
Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Game Freak
Julkaisija: The Pokémon Company, Nintendo

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Roolipeli


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2019-08-24 22:34:00>
Pokemon Go:n valtavan suosion jälkeen Nintendo halusi jotain samankaltaista kotikonsoleille ja näin syntyi Pokemon: Let's Go, Pikachu/Eevee! Kyseessä on käytännössä remake Pokemon Yellowsta, sillä kuten esikuvansakin, myös Let's Go-pelit mukailevat ensimmäisen Pokemon-sukupolven ja -animen tarinaa (Rakettiryhmää, Jessietä ja Jamieta myöten). Nuori Pokemon-kouluttaja lähtee Palletin kaupungissa pelin nimikkotaskuhirviön kanssa kohteenaan mestaruus Indigo Plateulla!

Pokemon Gota ovat reaaliaikaisesti maailmankartalla näkyvät taskuhirviöt ja niiden Pokepallojen fyysiseen heittelyyn perustuva nappaamismekaniikka. Perinteistä Pokemon RPGtä taas ovat kouluttajien välillä käydyt kamppailut ja muu tiimin managerointi.

Pokemoninsa pelanneet ovat heti kuin kala vedessä. Koska myös poksujen nappaamisesta saa kokemusta, on oma joukkue rauhassa pelaavalle hetken päästä suorastaan hävyttömän ylivoimainen. Varsinkin Let's Go Pikachun valinneet voivat selvittää käytännössä koko pelin sähkötyypin pokemonillaan jolla on ainoastaan yksi heikkous ja turboahdetut ominaisuudet. (Pikachu oppii myös esim. Flying ja Water-tyypin hyökkäyksiä, joita se ei pääsarjan peleissä milloinkaan opi) On siis sanomattakin selvää, että vaikeusastetta on hilattu ihan kunnolla alaspäin.

Helppous ei kuitenkaan haittaa, sillä Kanto Region ja sen tutut naamat on todella komeasti toteutettu. Toki pidemmän päälle saattaa alkaa kaivata myöhempien sukupolvien taskuhirviöitä, mutta alkuperäiset 151 pokemonia ovat kuitenkin niin legendaarisia, että ne iskevät sekä nostalgiasuoneen, että uusiin pelaajiin! Tämä on perheellisille varsinainen sukupolvikokemus, kuten oli aikoinaan myös Pokemon Go!

Peli on taattua Pokemon laatua, mutta jos odottaa haastetta tai erityisen syvällistä pelimekaniikkaa, sitä kannattaa etsiä muualta!
Arvosana: 8/10