Mario + Rabbids Kingdom Battle (Nintendo Switch)

Peli
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Ubisoft Paris, Ubisoft Milan
Julkaisija: Ubisoft

Julkaisuvuosi: 2017
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
44 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

FlummN <2020-03-16 12:56:00>
Peli tuli, alhaisin odotuksin, hankittua kokeilutarkoituksessa, kun kerran halpa muoviversio tuli vastaan. Ubisoftin kehittämä mariouniversumiin sijoittuva taktinen vuoropohjainen ”roolipeli” jota on risteytetty ”ribbids” kaneilla joihin aiempi kokemus itseltä uupuu. Pelin Mario-pitoisuudesta voi varmaan olla montaa mieltä jo ensinäkin kehittäjän ansiosta mutta peli toimii ja Mario myy. Näin myös omalla kohdalla, ilman Marioa olisin peliä vailla ja 13 euroa rikkaampi.

Peliä on verrattu XCOM:iin eikä suotta. Kyseessä on XCOMia muistuttava söpö versio jossa taistelukenttiä vuorottaa pienet pulmanratkontatehtävät. Taisteluja käydään kolmen pelaajan ohjaaman Mario aiheisen hahmon kanssa vihollisia vastaan. Uusia pelattavia hahmoja avautuu pelin edetessä ja niitä on lopussa kahdeksan. Hahmoilla on eri erikoiskyvyt ja aseet, kykyjä parannellaan kykypuulla ja aseita saa ostettua ansaittavilla ja kerättävillä kolikoilla uusia. Suurinta iloa peli antaa, kun mekaniikan kunnolla oivaltaa ja pystyy kehittämään erilaisia komboja ja ansoja jolla saa viholliset nippuun yhdellä vuorolla. Itse pidin vaikeustasoa hyvänä mutta olen lukenut moitteita sen vaikeudesta, ehkä ulkoasu antaa väärän käsityksen siitä että se olisi perheen pienimmille.

Kentät ovat mietittyjä, tekoäly rankaisevaa ja äänimaailma laadukas.
Pelattavaa riittää moneksi päiväksi ja innokkaat voi vielä haastaa itseään haastetehtävillä ja bonuspulmilla. Pelissä myös kokeilematta jäänyt co-op.

Hintaluokkaan nähden peli on Switchille pakko-ostos!

Arvosana: 9/10