Diablo III: Eternal Collection (Nintendo Switch)

Peli
Diablo III: Eternal Collection

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Blizzard Entertainment
Julkaisija: Blizzard Entertainment

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA
Genre: Roolipeli

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
32 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-12-10 11:31:00>
Loputtomien vihollismassojen rökittämiseen, aina vaan parempien varusteiden keräykseen ja hahmojen tasojen nousuun perustuva Diablo III on pirullisen koukuttava peli. Ja nyt tämä ajantajun kadottaja on tullut myös Switchille ja mikä parasta, todella hyvänä versiona!

Olen viimeeksi pelannut Diablo kolmosta sen julkasun aikoihin ja nyt sitten tein paluun demoni laumojen pariin Nintendon uusimmalla konsolilla. Otin mukaan menoon kaverinkin ja yhessä hakkasimme läpi tarinan. Ja pakko sanoo että olihan se taas hauskaa.

Pelinä Diablo on todella helppo. Matkan varrella saa kyllä vaikeutta nostaa vähitellen, joka lisää expan, kullan ja paremman kaman saantia, mutta en silti kohdannut kuolemaa kuin kerran, ihan lopussa. Pelin voi toki aloittaa suoraan hardcorena, joka on varmasti enemmän haastetta haluavalle suotava vaihtoehto. Itse kuitenkin lähdin ihan normaali menolla matkaan.

Peli pyörii Switchillä hyvin ja vaikkei ookkaan se näyttävin versio, kelpaa sitä silti katsella. Pelaaminen onnistuu monella tapaa joista koin parhaaksi TV:n kautta pelauksen pro ohjaimella. Peli kuitenkin toimii loistavasti myös käsikonsolimuodossaan, silloin kuitenkaan kaveria ei saa mukaan mättökarkeloihin. Myös pienien tekstien tihrustus on vähän vaivalloista Switchin omalta ruudulta, mutta esim. bussissa matkalla töihin vihollislaumojen kurmootus toimii kuitenkin mainiosti.
Oudointa on se, että peliä voi pelata jopa yhdellä Joy-Con ohjaimella. Ottaen huomioon että peli käyttää Pro ohjaimesta joka napin hyödyksi, tuntuu ratkaisu hämmentävältä. Näin pelatessa osa komennoista onki piilotettu outojen näppäin kombojen taakse ja itse en jaksanut opetella sen käyttöä, koska varsin mainiot pro ohjaimet löytyvät.

Verkkopeli vaatii Nintendon uutta switch Onlinen aktivoimista, mutta onneksi seasoneita pääsee kuitenkin pelaamaan ilman maksupalveluitakin. Switchin Diablo III sisältää kaikki lisäosat ja on hyvin tehty porttaus Nintendon hybridi konsolille, joten sen hankkimista voin suositella kaikille jokka janoaa demonilaumoja lahtaamaan. Kannattaa kuitenkin huomioida se, että tämä peli on kaverin kanssa huomattavasti hauskempaa.
Arvosana: 9/10