Bayonetta (Nintendo Switch)

Peli
Bayonetta

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: PlatinumGames
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toimintaseikkailu

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
24 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
15 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Shaittori <2020-06-05 11:04:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10

grille <2020-06-05 11:30:00>
Miltä kuulostaa seksikäs noita, joka pistää enkelita urakalla nippuun? Kyllä kiitos sanon minä. Bayonettan olen pelannut ensi kerran läpi Xbox 360:lla ja se oli minulle sen vuoden parhaita kokemuksia. WiiU sai oman versionsa Bayonetta kakkosen julkaisun kyljessä ja pidin pelistä edelleen. Nyt on sitten Switchin vuoro saada noitansa ja vielä kolmaskin pelikerta jaksoi maittaa.

Bayonetta on toiminta/mätkintä seikkailu tyyliin Devil May Cry -sarja. Pelissä pannaan vihollisia laumoittain pinoon ja tapellaan aina välistä isompia pomoja vastaan. Hakkauksen ohella pelistä löytyy myös vapaampaa liikkumista ja tasoloikka kohtauksia. Pelin tarinan on pähkähullu, mutta hyvällä tavalla ja se saa välillä nauramaan ääneen. Peli näyttää upealta ja musiikit, sekä äänet ylipäätään on loistavat.

Tappelu on sitten niin toimivaa kuin vain toivoa voi ja kontrollit on vähintäänkin kunnossa. Bayonetta potkii ja lyö, mutta on noidalla asettakin jos jonkin sortin ja notkeana naisena, ampuminen hoituu toki myös jaloilla.
Taistelussa oleellisia on myös
väistöliikkeet, jotka hidastavat ympärillä olevat tapahtumat ja näin ollen antaa pelaajalle tärkeää aikaa piestä vastustajia. Näyttävimmät liikkeet tehdään sitten noidan hiuksilla. Koska tukka toimii myös Bayonettan vaatteina, joutuu noita rukka pärjäämään ilman vaatteita iskun ajan.

Peli oli loistava Xbox360:lla sekä WiiUlla ja se on sitä edelleen Switchillä. Switch versio on aikalailla identtinen WiiUn version kanssa ja tämä noita löytyy muutenki lähes jokaiselta alustalta, mukaan lukien hetki sitten tulleet 4K noitailut. Switchin ainoaksi valtiksi jää siis kannettava pelaaminen ja siinä Bayonetta toimii loistavasti. Onko se sitten hyvä syy ostaa jälleen sama peli? No aina löytyy hyvä syy seksikkäällä noidalle ja jos sattumalta Bayonetta on vielä pelaamatta, on jo korkea aika tämä jotain kautta kokea.
Arvosana: 9/10