Super Mario Odyssey (Nintendo Switch)

Peli
Super Mario Odyssey

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo EPD

Julkaisuvuosi: 2017
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
57 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

RaggaR <2017-11-24 00:48:00>
Super Mario palaa takaisin tuttuun ja turvalliseen Mario 64:n/Sunshinen tyyliseen avoimeen pelimaailmaan jossa pelaaja saa liikkua vapaasti omassa järjestyksessä. Tähtien sijasta kerätäänkin nyt kuita ja matkustetaan erilaisissa kuningaskunnissa seikkailemassa ja etsimässä prinsessa Peachia. Uutena kykynä Mario pystyy heittämään Cappy-nimisen hattuolion esineitä/hahmoja kohti ja omaksumaan näiden kyvyt ja fyysisen muodon. T-Rex lienee se kaikista erikoisin.

Pelattavaa riittää valtavasti ja vielä enemmän jos haluaa pelata pelin kokonaan läpi. Kyseisiä kuita on sen verran paljon, että pelaaminen ei lopu aivan heti kesken. Osa kuista on helppoja löytää, mutta muutaman kuun hankkiminen pistää veren kiehumaan armottoman vaikeustason takia. Luvassa siis pelattavaa uusille ja kokeneille pelaajille.

Vaikka peli onkin idearikas ja aidosti hyvää Nintendo-laatua, on pakko mainita, että osa pelin maailmoista on yllättävän pieniä kun taas muut maailmat ovat yllättävän isoja. Lisäksi pelin runsas kuumäärä saattaa alkaa tuntumaan liian toistuvalta ja täten kenttädesign on vähemmän "monipuolisempi" kuin esim. Galaxy-peleissä. Ei ehkä kovinkaan iso haittapuoli monen mielestä, mutta itseäni tämä pisti silmään. Jotenkin peli ei tunnu antavan kaikkensa irti, tai sitten odotin jotain elämää suurempaa kokemusta. En tiedä. Ehkä peliä olisi voitu monipuolistaa enemmän tekemällä isompia/enemmän kenttiä...?

Super Mario Odyssey ei ole lempi 3d-Mario-pelini, mutta se on silti erittäin addiktoiva, hyvä (tasoloikka)peli Switchille.
Arvosana: 9/10

Derringer <2017-11-05 23:24:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10