Shikhondo: Soul Eater (Nintendo Switch)

Peli
Shikhondo: Soul Eater

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: DeerFarm
Julkaisija: Digerati Distribution, Eastasiasoft

Julkaisuvuosi: 2018
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Shoot 'em up


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-12-10 10:53:00>
Shikhondo: Soul Eater on bullet hell shootteri, jossa yhdistyy taide ja hyvä pelttavuus loistavaan ja juuri pelille sopivaan sountrackiin. Pelin menoa voisi sanoa aika happoisaksi ja varsinkin pomovastukset on todella häiriintyneitä kokonaisuuksia.

Peli on suoraviivaista ylöspäin rullaavaa räiskettä. Luotia tulee niin pirusti ja ruudulla on välillä kunnon värikirjo. Musiikki nostaa juuri oikeissa paikoissa kierroksia ja kokoajan saa pelata kieli keskellä suuta.
Pelin oma juttu on Soul Collectin mekaanikka. Pelaaja täyttää mittaria keräämällä tuhottujen vastustajien sieluja ja mittarin täyttyessä on mahdollista käynnistää voimakas erikoishyökkäys.

Pelin ruutu on välillä niin täynnä kaikkea mahollista, että käsikonsoli muodossa pelattuna kaiken näkeminen ja väistely on melko vaikeaa. Itse päädyinkin pelaamaan peliä Switchi telakassaan. Pelissä on Arcade kierros joka ei ole pituudellaan pilattu. Lisäksi löytyy Boss Rush ja aloittelijoille helpompaa menoa. Vaikeusasteet on hyvät ja runsaat. Todellista haastetta haluaville löytyy Hardcore pelimuotokin. Lisäksi pelissä on paikallinen kaksinpeli, jota en ehtinyt vielä kokeilla.

Kyseessä on mukava ja kivasti taiteellaan edukseen massasta erottuva sholt 'em up, joka kannattaa Switchillä nauttia TV:n ruudulta.
Arvosana: 8/10