Astral Chain (Nintendo Switch)

Peli
Astral Chain

Konsolille: Nintendo Switch
Kehittäjä: PlatinumGames
Julkaisija: Nintendo

Julkaisuvuosi: 2019
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Toiminta

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
58 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
9.5

Tähän peliin on kirjoitettu (2) arvostelua. Lue arvostelut alta!

Shaittori <2019-09-09 23:59:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 10/10

grille <2020-01-25 20:43:00>
Astral Chain oli suuri yllättäjä. Aluksi kun kuulin siitä oli lähinnä fiilis; "eikö se Bayonetta 3 nyt pitänyt seuraavaksi tulla?". Peli siis tuntui jonkin sortin väliin putoajalta Bayonetan jatkoa odotellessa. Pikku hiljaa kuitenkin pelivideoita katselemalla ja ennakkotuntumia lukemalla onnistuin nostamaan pelille koviakin odotuksia, joista peli ylitti kaikki.

Peli tarjoilee Platinum gamesilta tuttua, laadukasta ja näyttävää taistelua mielin määrin. Mutta uusiakin jippoja löytyy. Näistä ensiksi mainittakoon taisteluiden välissä olevat rauhalliset etsivä osiot. Toisena ja tärkeempänä on se, että nyt periaatteessa pelataankin yhden hahmon sijaan kahdella. Pelaajalla on taistelussa apuna erittäin käytännöllisiä ja tarpeellisia Legion-olentoja jotka taistelevat pelaajan rinnalla ja joita voi itsekkin ottaa ohjaukset haltuunsa. Pelissä siis toimintoja riittää ja välillä kesken kiivaan tappelun voiki mennä sormi suuhun ja näppäimet sekasin.

Astral Chain on loistavaa viihdettä ja todella hyvä lisä Switchin pelikirjastoon. Voin surutta suositella toimintapelien ystäville.
Arvosana: 9/10