Mega Man (NES)

Peli
Mega Man

Konsolille: NES
Kehittäjä: Capcom
Julkaisija: Capcom

Julkaisuvuosi: 1987
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 160 euroa
L: 70 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
115 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)
49 euroa (LM, Loose)

Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (4) arvostelua. Lue arvostelut alta!

fluojn <2012-09-03 00:01:00>
Japanilainen rokkimies sai rapakon toisella puolella nimen Mega Man ja aloitti ilmiön, joka on kantanut tähän päivään saakka. Pienen sinisen robotin ensimmäinen seikkailu on vasta suuntaa antava kokonaisuus, jossa ei esiinny kaikkia sarjan tavaramerkeiksi muodostuneita elementtejä, kuten ladattavaa mega-busteria, liukumista tai Rush-koiraa. Timanttinen peliohjaus on kuitenkin mukana alusta asti ja taitavan pelaajan kädessä Mega Man niittaa robottipäällikön toisensa jälkeen. Tuttu vastustajien arsenaalin pihistäminen voittofanfaarin jälkeen on mukana alusta asti ja luo mukavasti vaihtelua hyppimiseen ja ampumiseen. Vaikka ensimmäinen MM ei ole ihan yhtä hiottu, kuin sarjan myöhemmät pelit, on se hieno osoitus sankarin potentiaalista.
Arvosana: 8/10

RockstarFan <2015-05-18 21:33:00>
Olen hulahtanut täysillä Mega Manin maailmaan!
Vaikkakin ekaosa ei ollut se, joka sai minut koukuttumaan pelisarjasta, niin tykkään aivan sikana! Väistele, juokse, hypi, rämpytä, poukkoile ja seikkaile tarinan edetessä mielenkiintoisemmaksi kokoajan ja hahmoihin saa syvennystä välidemojen välityksillä.
Vasta pelin loppupuoli on erittäin mahdottoman oloinen, kun sormet ja enut eivät enää riitä. Ohjaus on silkkaa samettia käsissä, mikäli kaksi peukkua löyty (vielä pelaamisenkin jälkeen toivottavasti :D)
Vaihteluakin tulee mukavasti suondtrackista lähtien aseistukseen, sekä vihuihin ja maisemiin. "Tallennus", eli tällä kertaa pane muistiin- menetelmä on hyvä ratkaisu pelin jatkumiselle. Capcom onnistui tällä brändillä tahkoamaan varmasti huikeasti rahaa, eikä suottta, koska tasohyppelypelien kummisetä on tässä.
Siirry sivuun donkikonki ja viiksivallu, täältä tulee lekamies!
Arvosana: 9/10

Vinkka <2018-02-01 14:53:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 8/10

Kuzpo <2018-11-23 17:25:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 7/10