Sonic the Hedgehog 3 (Mega Drive)

Peli
Sonic the Hedgehog 3

Konsolille: Mega Drive
Kehittäjä: Sonic Team
Julkaisija: Sega

Julkaisuvuosi: 1994
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
24 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8.7

Tähän peliin on kirjoitettu (3) arvostelua. Lue arvostelut alta!

heksutin <2013-03-29 23:44:00>
Perinteisen Sonic-pelisarjan 3. osa julkaistiin MegaDrivelle vuonna 1994. Peli jatkaa tarinaansa siitä, mihin kakkososa jäi.

Sonic the Hedgehog 3 näyttää graafisesti hienommalta kuin edellisosat. Hahmoanimaatiot ovat hieman edistyneempiä, ja kentät ovat myös totutun siistejä. Musiikit ovat myös sonicmaisen hyviä, vaikkeivät mielestäni yllä kahden aiemman Sonic-pelin tasolle.

Sonic 3:sta voi pelata yksin- ja kaksinpelinä. Ensiesiintymisensä tässä Sonic-pelissä tekee Knuckles-hahmo.

Sonic the Hedgehog 3 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaikkapa keräilijälle. Retroilumielessä tälle pelille voisi antaa kiitettävänkin arvosanan.
Arvosana: 8/10

megadrives <2013-03-30 00:52:25>
Sonic the Hedgehog 3 on Sonic the Hedgehog-pelisarjan kolmas virallinen tasohyppelypeli Sega Mega Drivelle ja joka on jatkoa edelliselle Sonic the Hedgehog 2:lle. Pelin kehittäjänä toimivat kahtia halkaistu Sonic Team ja Sega Technical Institute sekä julkaisijana toimi Sega. Peli julkaistiin alkuvuodesta Euroopassa ja Amerikassa vuonna 1994. Japanissa peli julkaistiin kolme kuukautta myöhemmin.
Tämä on ensimmäinen peli, jossa esiintyy Sonicin tuleva apuri Knuckles the Echidna. Peliin voi kiinnittää myös jatko-osaan, Sonic & Knucklesin, jonka avulla peli laajenee 6 tasoisesta jopa 14 tasoiseksi sekä Knucklesista tulee pelattava kaikkiin tasoihin. Tässä pelissä hahmo ei ole pelattavana muuten kun moninpelissä.
Pelissä on myös laadukas soundtrack, kehittäjä tiimissä on ollut mukana Michael Jacksonkin.
Sonic the Hedgehog 3:n ja Sonic & Knuckles:in piti olla alunperin yhdessä kasetissa, mutta koska kiireisen aikataulun ja valmistuksen kulut 34 megabitin kasetit ollessa liian kalliita, peli jaettiin tästä syystä kahtia ja tekijätiimille annettiin enemmän aikaa viimeistellä Sonic & Knuckles saman vuoden lopulle. Myöhemmin Sonic & Knuckles pelikasetteihin suuniteltiin Lock-On Teknologia, jolloin pystyi yhdistämään kaksi pelikasetin toisiinsa pelatakseen peliä kokonaisuudessaan.
Sonic 3 ei ole itsenäisenä pelinä parempi kuin Sonic 2, mutta Sonic&Knuckles yhdistetynä peliin niin voi mennä rinnan mitalla ohi. Pelissä on myös tallennus mahdollisuus ensimmäistä kertaa Sonic peleistä. Megadriven yksi parhaista peleistä
Arvosana: 9/10

Vinkka <2018-02-01 15:50:00>
Pelkkä arvosana ilman arvostelua.
Arvosana: 9/10