RoboCop Versus The Terminator (Mega Drive)

Peli
RoboCop Versus The Terminator

Konsolille: Mega Drive
Kehittäjä: Virgin Interactive
Julkaisija: Virgin Interactive

Julkaisuvuosi: 1994
Alueet: EUR/USA/JAP
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-08-11 22:21:00>
Penskana tuli fanitettua ekaa Robocop elokuvaa toden teolla. Terminatorit on taas minulle elokuvia joita katson edelleen. Jos olisin saanut tämän kaksikon kimppapelin käsiini nuorempana, oisin varmasti ollut innoissaan. Mutta kuulin koko pelistä vasta hetki sitten ja se nousi sillä samalla hetkellä pakkohankinnaksi.

Peli on verinen, jopa yllättävän verinen ja verisyyttä pystyy lisäämään helpolla koodilla. Peli on myös haastava. Jotkut pomo vastustajat ovat todella kestäviä ja niitä saa ampua sormet puuduksiin samalla samanlaista väistelykuvioo toistaen. Varsinkin jos kuolee niin menettää kaikki kerätyt aseet. Tuntui että perustussarilla sai ikuisuuden pomoa kurittaa, joka pisti vähä puuduttamaan jo sormien lisäksi mielialankin.

Peli on hyvännäköinen ja kuulostaakin ihan mukavalta. Kontrolli toimii, mutta haluan niistä silti vähän motkottaa. Nimittäin en onnistunut alaviistoon ampumaa paikoiltaan. Tämä häiritsi etenkin yhdessä pomossa, johon ei kyykystä osunu.

Pelissä pelataan Robocopilla joka pystyy kantamaan mukanaan kahta erilaista asetta samaan aikaan. Löysin nopeasti omat suosikkini kolmeen osaan hajoavasta liekinheittimestä sekä kranaatinheitimestä, jonka ammukset liikkuvat pelaajan mukana.

Kyseessä viihdyttävä peli josta löytyy munaa. Harmittava seikka on se, että Terminaattorilla ei ole omaa kampanjaa ollenkaan.
Arvosana: 8/10