Donald in Maui Mallard (Mega Drive)

Peli
Donald in Maui Mallard

Konsolille: Mega Drive
Kehittäjä: Disney Interactive
Julkaisija: Disney Interactive

Julkaisuvuosi: 1995
Alueet: EUR
Genre: Tasohyppely

Keskihinnat
CIB: 30 euroa
L: 10 euroa

Käyttäjiltä saatu keskihinta:
26 euroa (Boxed, Cib, Mint, Nib)


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
8

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2016-08-12 04:18:00>
Donald in Maui Mallard on yksi harvinaisista 16 bit. pelejä, jossa minulla jyllää nostalgiset tunteet lapsuudesta. Pakko heti alkuun myöntää, että ne varmasti vähän vaikuttaa, kun uskallan tätä väittää parhaaksi Mega Driven Disney peliksi. No Okei, ainakin minun Disney lemppariksi :)

Ei, pelin kontrolli ei ole Quackshotin tyyliin täysin tasapainosta ja kunnossa. Vaikka Aku... siis Maui liikkuu silkinpehmeästi, on varsinkin hypyistä tehty turhankin vaikeita kontrolloida ja ne saa välillä raivon partaalle. Välillä tuntuu että kyse olisi enemmän tuurista kuin taidosta. Myönnän etten ole tosiaankaan mikään erikoinen tasoloikan pelaaja, mutta jotain niissä on pielessä. Onneksi kankeat pomput korvataan sitten upealla ulkoasulla ja hienoilla musiikeilla. Tunnelma on Maui Mallardissa suorastaan mystinen.

Pelissä pelataan siis Mauilla, jolla on hyvin paljon samaanäköä Aku Ankan kanssa. Toisin kuin Aku, Maui pystyy ottamaan myös salaperäisen Ninjan (Cold Shadow) roolin, jonka avulla peliin on luotu todella paljon vaihtelua. Aseita pelissä on normaalissa olotilassa viihtyvällä Mauilla pyssy, johon pystyy keräämään erilaisia ammuksia kentältä löytyvistä kuoriaisista. Ninja Maui sitten käyttää Turtles Donatellolta pöllittyä keppiä. Kepistä on moneksi ja huitomisen lisäksi sitä tarvitaan esimerkiksi kiipeämiseen ja liaanityylisen heilutteluun.

Pelissä minuun eniten vetoaa hienot maisemat, musiikit sekä Ninjailu, joiden ansiosta se tuntuu hyvin erilaiselta verrattaessa muihin (pelaamiini) Mega Driven Disney peleihin, mikä on hyvä asia.
Arvosana: 8/10