Mr. Driller (Dreamcast)

Peli
Mr. Driller

Konsolille: Dreamcast
Kehittäjä: Namco Ltd.
Julkaisija: Namco Ltd.

Julkaisuvuosi: 2000
Alueet: EUR/USA/JAP


Mistä hintatiedot tulevat?


Arvosana:
7

Tähän peliin on kirjoitettu (1) arvostelua. Lue arvostelut alta!

grille <2018-03-29 06:24:00>
Värikäs ja iloista musaa rallattava Mr.Drilleria on parasta pienissä erissä nautittuna.

Pelistä löytyy kolme modea; Arcade, Surivival ja Time Attack. Pelin ideana on porautua mahdollisimman syvälle. Arcadessa saa valita haluaako porautua 500 vai 1000 metriä. Survivalissa voi porautua aina 2000 metriin asti, mutta henki on pois kertalaakista ja Time Attackissa porataan aikaa vastaan.

Tasot menee ylhäältä alaspäin ja tarkoitus siis porautua alas asti keräten samalla pisteitä. "Pelilauta" koostuuu erinvärisistä neliöistä sekä X loodista. Jos esim. sinisiä neliöitä on isompi kasa samas kohtaan niin yhellä porauksella saa koko rykelmän pois. Tällöin pelikenttä yleensä romahtaa alaspäin ja idea on saman tyyppinen kuin useissa puzzlepeleissä; tietty määrä sinistä posauttaa siniset ja sitä rataa. Vastustajina toimii kokoajan hiipuva happi sekä romahtavat tasot. Happea saa kerättyä lisää ja jos rikkoo kovaa materiaalia olevan X-laatan, sitä lähtee isompi siivu kerralla pois.

Pelistä löytyy vain yksinpeli, vaikka kaksipeli olisi tähän sopinut kuin nenä päähän. Aika tylsää se on vaan omia ennetyksiä rikkoa ja mukavaahan se olisi ollut kilpaa kaverin kans porautua. Mr. Driller jaksaa silti viihdyttää pienissä erissä ja tehdä iloiseksi pirteällä menollaan.
Arvosana: 7/10