[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 594: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 650: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
GameCube värilliset konsolit -Keskustelufoorumi

Tänään on 27.09.2021 17:06

Kaikki ajat ovat UTC+03:00




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [2 viestiä ]  [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty:20.01.2017 14:38 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt:31.05.2012 09:29
Viestit:6939
Paikkakunta:Oulu
Löytyisikö mistään listaa GameCuben eri värivariaatoista? Tai oikeastaan tietoa mitkä kaikki variaatiot tuosta kuutiosta on julkaistu Euroopassa, edes vaikka osittain (esim. pelkästään Briteissä)?

Lisäksi kiinnostaisi tieto että onko tuosta GameCubesta muita kuin Resident Evil 4 ja Tales of Symphonia ainoat Euroopassa päivänvalon nähneet laitteet joissa se optisen aseman luukun kansi (se musta alue) sisältää muuta kuin GameCube tekstin?

Eli hirmuisesti kysymyksiä :D

_________________
Pelikokoelma: http://www.gameberry.net/gadmin
Twitch: http://www.twitch.tv/gadmin_


Ylös
   
ViestiLähetetty:23.02.2017 22:35 
Poissa
128-bit käyttäjä

Liittynyt:12.11.2013 23:14
Viestit:607
https://www.consolevariations.com/ninte ... ariations/

http://www.consolecolors.com/nintendo.html


Ylös
   
Näytä viestit ajalta: Järjestä 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [2 viestiä ]  [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: harritapio + Gameberry.net