Keskustelufoorumi
http://www.gameberry.net/bbs/

Retro-Bit Super Retro Trio
http://www.gameberry.net/bbs/viewtopic.php?f=16&t=798
Sivu 2/2

Julkaisija:  Gadmin [ 21.04.2016 20:46 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Täytyypäs tännekkin kommentoida tätä laitetta nyt kun tuli hommattua ja annettua samantien kaverille lainaan.

3 ensimmäistä peliä joita koitin kusi kaikki jollain tavalla. PAL Castlevania 3 ei toimi ollenkaan enää alkudemon jälkeen, PAL The Legend of Zelda kärsii grafiikkavirheistä, mutta lienee pelattavissa ja ainoa peli joka "toimi" oli PAL Mega Man, jolla kyllä mielestäni havaintsin mikroskooppista nykimistä kun Cutmanin kenttää pelasin, mutta on täysin pelattavissa. Kaveri pelaa tuolla Shadow Warriorssia joka toimii 100%:sesti, mutta taas SNESin Super Probotectorissa on grafiikkavirheitä.

Eli 5 peliä testattu ja niistä ainoastaan YKSI toimii täysin moitteetta. Eli ei todellakaan ole suositeltava laite jos meinaa ns. tosissaan nauttia peleistänsä. :thumbdown:

Julkaisija:  Bonez83 [ 26.04.2016 20:13 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Täällä taas tuo kone on pyörittäny kaikkia PAL-pelejä moitteetta, mitä sille on tarjonnut mm. Chip 'n Dale2, Megaman2&3, Super Mario Bros., Castlevania3, Little Samson, Secret of Evermore, ja jopa Donkey Kong Country toimii virheettömästi, vaikka sen on sanottu olevan yhteensopimaton tuon retro trion kanssa. Lisäksi MD:n Earthworm Jim ja Sonic 2 toimii moitteetta.. Ja ei ole väliä pelaako "orkkis" ohjaimella vai retro-trion omalla ohjaimella, niin toimii kuin junan vessa..

Täytynee käyttää kaikki kokoelman kasetit koneessa niin joskopa sieltä joku löytyisi mikä ei toimi..

Julkaisija:  Gadmin [ 27.04.2016 07:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Bonez83 kirjoitti:
Täällä taas tuo kone on pyörittäny kaikkia PAL-pelejä moitteetta, mitä sille on tarjonnut ... Castlevania3

Miten sulla tuo Castlevania 3 toimii tuolla romulla!? :D
Itselläni Castlevania III tosiaan leikka kiinni heti sen ns. alkudemon jälkeen. Kyseessä siis PAL peli.

Julkaisija:  Bonez83 [ 29.04.2016 15:21 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Gadmin kirjoitti:
Bonez83 kirjoitti:
Täällä taas tuo kone on pyörittäny kaikkia PAL-pelejä moitteetta, mitä sille on tarjonnut ... Castlevania3

Miten sulla tuo Castlevania 3 toimii tuolla romulla!? :D
Itselläni Castlevania III tosiaan leikka kiinni heti sen ns. alkudemon jälkeen. Kyseessä siis PAL peli.


Olit muuten ihan oikeassa, Castlevania 3 tosiaan jää mustaan ruutuun nimen kirjoituksen jälkeen, sehän olikin eka Castlevania mitä mä tuolla pelailin..
Yövuorossa kun ton kirjottelin, niin ei tainnut olla aivoissa ihan kaikki välimuisti käytössä :lol:

Julkaisija:  Gadmin [ 29.04.2016 19:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Bonez83 kirjoitti:
Olit muuten ihan oikeassa, Castlevania 3 tosiaan jää mustaan ruutuun nimen kirjoituksen jälkeen, sehän olikin eka Castlevania mitä mä tuolla pelailin..
Yövuorossa kun ton kirjottelin, niin ei tainnut olla aivoissa ihan kaikki välimuisti käytössä :lol:

Eli voinen edelleen nojautua siihen että tuo SuperRetroTrio on paskaa :thumbdown:
No tulipahan tosiaan ihan itse ostettua tuo ja todettua susilaatu, joten joutaa myydä kesällä eteenpäin jos se jollekkin enää näiden myyntipuheiden jälkeen kelpaa :D

Julkaisija:  Bonez83 [ 29.04.2016 20:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Gadmin kirjoitti:
Bonez83 kirjoitti:
Olit muuten ihan oikeassa, Castlevania 3 tosiaan jää mustaan ruutuun nimen kirjoituksen jälkeen, sehän olikin eka Castlevania mitä mä tuolla pelailin..
Yövuorossa kun ton kirjottelin, niin ei tainnut olla aivoissa ihan kaikki välimuisti käytössä :lol:

Eli voinen edelleen nojautua siihen että tuo SuperRetroTrio on paskaa :thumbdown:
No tulipahan tosiaan ihan itse ostettua tuo ja todettua susilaatu, joten joutaa myydä kesällä eteenpäin jos se jollekkin enää näiden myyntipuheiden jälkeen kelpaa :D


Kyllä jos joku nimekkäämpi firma tuommosen kötöstyksen toisi markkinoille, niin vois fanikunta kyllä pienentyä raakalla kädellä..

Julkaisija:  Mega Mania [ 10.05.2016 18:34 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Super Retro Trio konsolin omistajat! Onko ostamanne versio PAL? Näkyy myyntilaatikon etukannessa (kuva: http://www.supremefactory.com/CHAN_FTPDUMP/Product/ch-020003bk-09.jpg) Mutta miten konsoli, mainitaako siinä mitään että on PAL?

Onko mitään eroja esimerkiksi jos ostaa konsoli Pohjois-Amerikasta? Veikkaan että ei mitään eroja kuin vaan virtalähde.

Julkaisija:  Gadmin [ 10.05.2016 18:54 ]
Viestin otsikko:  Re: Retro-Bit Super Retro Trio

Mega Mania kirjoitti:
Super Retro Trio konsolin omistajat! Onko ostamanne versio PAL? Näkyy myyntilaatikon etukannessa (kuva: http://www.supremefactory.com/CHAN_FTPDUMP/Product/ch-020003bk-09.jpg) Mutta miten konsoli, mainitaako siinä mitään että on PAL?

Onko mitään eroja esimerkiksi jos ostaa konsoli Pohjois-Amerikasta? Veikkaan että ei mitään eroja kuin vaan virtalähde.

Oma laitteeni on paketin mukaan PAL kampe ja itse konsolin merkinnöistä en kyllä osaa sanoa mitään kun härveli on kaverin luona lainassa, mutta jos veikata pitää niin varmaan sama kuin jenkkilaite virtalähdettä lukuunottamatta.

Sivu 2/2 Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/